Komende Evenementen

Infomoment Welenhoeck Collectief : 02/03/24

Na zeven jaar van experiment, vallen, opstaan en weer doorgaan, gaat Welenhoeck een volgende fase in en zijn we op zoek naar een nieuwe groep die samen actief deze gemeenschapsplek wil vormgeven door het opstarten van een collectief.


Daarom doen we een oproep naar co-creatoren voor een collectief met als doel het creëren van een plek van experiment en beleving welke een voorbeeld wil zijn van een leven in verbinding met de Natuur, Elkaar en je Zelf. 


Voel jij de roep om samen te bouwen aan een broedplaats welke een voorbeeld wil zijn van een leven in verbinding met de Natuur, Elkaar en je Zelf >> Schrijf je dan in!

Voor het infomoment op zaterdag 2 maart om 14u.

Hartzingen : 27/04/24

Tijdens deze sessie hartzingen zingen we vnl. mantra's gecombineerd met enkele andere eenvoudige liederen (zoals native american songs, sufi-liederen of andere liederen die onze harten kunnen raken).


Mantra's zijn helend, rustgevend en verruimend. Ze resoneren diep in onszelf en brengen ons in connectie met hogere krachten. Ieder (jong en oud) die graag zingt, is van harte welkom. Durf je niet echt te zingen, maar wil je mee komen genieten van de vibraties of klanken, dan ben je zeker ook van harte welkom!


Praktische info: https://fb.me/e/48zAjCiPo


Begeleid door Nicole en Marc (www.apanidra.be)

Samenwerkmomenten

Elke 2de en 4de zaterdag van de maand organiseren we een samenwerkmoment. Kom mee Welenhoeck uitbouwen tot een bruisende levendige plek. Gezellig samen hout klieven, groentjes planten en oogsten, schuren verbouwen, ruimtes inrichten,... .

Ontspan door dichter bij jezelf, de natuur en je medemens te staan. Door samen ergens aan te bouwen. Vele handen maken licht werk.

We willen deze plek opbouwen tot een open plek, een vrijgekochte plek. Een plek waar er ruimte is voor alternatieven. En bovendien voorzien we een heerlijke middagmaaltijd. Yummie!