Steun ons

Welenhoeck is jong en nog volop in ontwikkeling. We co-creëren en groeien samen. De cv, die het eigenaarschap heeft van de plek, heeft als doel de boerderij en de grond vrij te kopen. Wanneer dat doel wordt bereikt zal de grond eigendom zijn van iedereen. Of van niemand. Net zoals je het bekijkt.

Om dit doel te bereiken hebben we middelen nodig. Aangezien we een burgerintitiatief zijn willen we graag financieel onafhankelijk zijn. Daarom doen we beroep op onze sympatisanten om samen dit onderdeel van de werking mee te helpen dragen. Want vele kleintjes maken een groot verschil. 


Laten we samen verandering brengen.


Doe een financiële bijdrage en steun Welenhoeck.

Of stort een zelfgekozen bedrag op 

BE93 9731 5703 6667 van Welenhoeck vzw 

met vermelding 'steun Welenhoeck'.

Wat gebeurt er met mijn financiële steun?

In 2024 gaan we over tot de realisatie van een gedeeltelijke renovatie van de schuur. We beginnen aan de aanbouw van een nieuwe polyvalente ruimte die onder meer dienst kan doen als eetzaal tijdens onze jaarfeesten. We kijken momenteel naar verwarming, isolatie, houtskelet en plaatsing van ramen en deuren. Dit alles op een zo ecologisch en duurzaam mogelijke manier.

Voorwaarden

● Financiële steun kan een zelf gekozen bedrag zijn.

Financiële steun is een bedrag dat je kan missen (je kan dit niet terugvragen).

Financiële steun geeft je GEEN stem op de algemene vergadering. Het bestuur beheert de financiële middelen van Welenhoeck.

● We zijn - op dit ogenblik - geen erkend goed doel. Jouw financiële steun is dus niet fiscaal in te brengen.

We zijn je enorm dankbaar voor jouw financiële steun.